Zilele bibliotecii universitare la Facultatea de Științe Economice din Câmpulung Muscel

 

bilbioteca

„O bibliotecă este un loc bun pentru a te duce atunci când te simţi nefericit, pentru că acolo, într-o carte poţi găsi încurajare şi alinare. O bibliotecă este un loc bun pentru a merge atunci când te simţi confuz şi indecis, pentru că acolo, într-o carte, poţi găsi răspuns la întrebările tale.”
                                                                                                                                              – E.B. White

Facultatea de Științe Economice din Câmpulung Muscel are placerea de a invita la evenimentul ”Zilele bibliotecii universitare — lansare de carte”, ce va avea loc în data de 23 februarie 2017,  ora 12, la sediul facultății din Strada Traian nr. 223, studenții, masteranzii, cadrele didactice și toate persoanele interesate de carte.

În cadrul acestui eveniment, va fi prezentată Facultatea de Științe Economice Câmpulung și biblioteca din cadrul acesteia iar două cadre didactice titulare vor lansa câte o carte de specialitate: lect.univ.dr. Dragomir Robert Gabriel  va prezenta cartea intitulată ”Sisteme informatice pentru asistarea deciziilor privind imobilizările” și lect.univ.dr. Tofan Adina Cezarina va prezenta cartea ”Metode de asistare a deciziilor prin costuri cu ajutorul tehnologiilor informatice — studiu de caz în industria constructoare de mașini.”

La eveniment va participa în calitate de invitat, domnul Director al Bibliotecii Municipale ”Ion Barbu” din Câmpulung, preot Ștefănescu Ștefan, care va vorbi despre necesitatea educației ca mijloc de evoluție personală și profesională.

Vă așteptăm cu drag!