Evenimentul anual "Sesiunea ştiinţifică a studenţilor şi a masteranzilor" desfăşurat în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice Câmpulung a Universităţii "Spiru Haret" a reunit un număr de aproximativ 40 de participanţi, online, care au avut parte de o atmosferă ştiinţifică valoroasă. În afara studenţilor şi masteranzilor noştri au susţinut, în plen, doctoranzi, masteranzi şi studenţi de la Academia de Studii Economice Bucureşti, Universitatea din Piteşti şi Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale Bucureşti. Remarcăm o calitate bună a lucrărilor, o implicare a cadrelor didactice a facultăţii în coordonare şi organizare, un eveniment de SUCCES aşa cum îl veţi observa şi în imaginile de mai jos. Ne dorim cât mai multe evenimente de această anvergură şi o mai mare vizibilitate a acestora! Felicitări tuturor!

f1  f2

f3  f4

f5  f6 

 

Invitatie SSM2022

Paşi importanţi

-          Inscrierea în intervalul 01.03.2022 – 15.03.2022, cu titlul exact al lucrarii la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

-          Trimiterea formei finale a lucrării pănă la data de 18.03.2022 la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

-          Afişarea programării susţinerii pentru 18.03.2022

 Avantajele participării

-          plus de experienţă în elaborarea şi susţinerea unei lucrări ştiinţifice

-          punct forte în CV

-          diplome şi premii

posibiltatea de a vă publica lucrarea