Vineri, 24 noiembrie 2017, la Facultatea de Stiinte Economice din Câmpulung a avut loc un dublu eveniment: balul bobocilor și revederea promoției 2002-2006, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune.

La acest eveniment au fost invitați studenții, masteranzii cadrele didactice din facultate precum și familiile celor care au dorit să le fie alături.
Puțini au păstrat prieteniile care s-au înfiripat pe băncile facultății, dar nici cei care au făcut-o nu credeau că se vor regăsi din nou, după 11 ani.

 De aceea, momentul festiv a fost încărcat de bucuria revederii cu foștii colegi dar și de emoții la strigarea catalogului. Acum în locul foștilor studenți, stăteau pe scaun economiști, specialiști în diverse domenii de activitate sau absolvenți care au ales cariera de cadru didactic la un liceu sau chiar în cadrul Facultății de Științe Economice din Câmpulung.

Pentru studenții facultății, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, a fost o experiență inedită să asiste la o astfel de revedere. Și pentru ca această experiență să devină completă la început de an universitar, dintre bobocii anului I, a fost ales miss și mister boboc, pe baza unui chestionar menit să-i departajeze pe cei care au participat la competiție.

Câștigătorii au fost răsplătiți cu câte o carte de Economie, utilă pentru îmbogățirea cunoștințelor la viitoarele examene de semestru și de licență.

În a doua parte a evenimentului s-a cantat ”La multi ani”, s-au gustat cele două torturi pregătite pentru absolvenți și pentru boboci și s-au depănat amintiri din timpul facultății, între absolvenții promoției 2006.

Daca nu v-au convins cuvintele poate va vor convinge imaginile:

DSC03644 DSC03670 

DSC03666 DSC03656